Tādā veidā jūs varat izdzēst savu kontu vietnē Instagram

Vai vēlaties izdzēst savu Instagram kontu? Ja esat noguris no fotoattēlu lietotnes, varat izdzēst vai īslaicīgi deaktivizēt savu Instagram. Vai jūs aizturēsit savu kontu? Vai arī vēlaties pilnībā noņemt Instu? Šeit jūs varat izlasīt, kā.

Kā izdzēst savu Instagram kontu?

  • Piesakieties savā tīmekļa pārlūkprogrammā, izmantojot vietni Instagram

  • Augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz sava lietotājvārds

  • Izvēlieties Rediģēt profilu blakus savam profila vārdam

  • Tagad lapas apakšdaļā varat izvēlēties Uz laiku atspējojiet manu kontu

    Vai vēlaties neatgriezeniski izdzēst savu kontu?

    • Pēc tam dodieties uz konta dzēšanas lapu plkst Instagram.

    Kāpēc dzēst Instagram?

    Instagram ir populārs sociālo mediju pakalpojums, kurā varat kopīgot savus fotoattēlus ar citiem. Ja jūs vairs neizmantojat pakalpojumu vai nolemjat, ka tomēr nevēlaties, lai jūsu saturs būtu pieejams internetā, varat uz laiku deaktivizēt vai neatgriezeniski dzēst savu kontu. Lasiet arī: Kā nosūtīt pazūdošās fotogrāfijas uz Instagram.

    Vēl viens iespējamais iemesls ignorēt Instagram ir Instagram mātes uzņēmums: Facebook. Uzņēmumam rūp ne tikai lietotāju privātums, bet arī Facebook regulāri iesaistās vairākos privātuma skandālos.

    Turklāt ir prātīgi apšaubīt noteiktu tiesību piešķiršanu lietotnēm tālrunī. Iepriekš šādas sociālo mediju lietotnes, tostarp Instagram, ir izrādījušās neaizsargātas pret hakeru uzbrukumiem. Kontroles punkta izmeklētāji konstatēja noplūdi, kas ļāva cilvēkiem pārņemt cilvēku kontus. Tādā veidā cita starpā ir iespējams lasīt privātās ziņas, dzēst un izlikt ziņas. Noplūde tagad ir novērsta, lai gan tas parāda riskus, lietojot tādu lietojumprogrammu kā Instagram

    Vai vēlaties uzzināt, kā vēl labāk aizsargāt savus personas datus? Apskatiet mūsu Tech Academy drošības un konfidencialitātes kursu paketi.

    Deaktivizēt kontu

    Jums nav jādeaktivizē savs konts, lai liegtu noteiktiem cilvēkiem redzēt jūsu saturu. Izmantojot privātuma iestatījumus, ir iespējams bloķēt vai ierobežot cilvēkus.

    Ja deaktivizēsit savu kontu, tas tiks paslēpts kopā ar visiem jūsu fotoattēliem, komentāriem un atzīmēm Patīk, lai citi tos vairs nevarētu redzēt. Tomēr saturs netiek izdzēsts. Kad vēlreiz piesakāties pakalpojumā, viss atkal būs redzams un pieejams.

    Lietotnē Instagram nav iespējams deaktivizēt savu kontu. Lai to izdarītu, jums jāiet uz Instagram vietni un jāpiesakās servisā. To var izdarīt, izmantojot datoru vai mobilo ierīci. Augšējā labajā stūrī noklikšķiniet vai nospiediet savu lietotājvārdu un izvēlieties Rediģēt profilu. Pēc tam atlasiet Uz laiku atspējojiet manu kontu un izpildiet ekrānā redzamos norādījumus.

    Noņemt kontu

    Ja izdzēsīsit savu kontu, tas tiks pilnībā un neatgriezeniski izdzēsts kopā ar visiem jūsu fotoattēliem, videoklipiem, sekotājiem, komentāriem un atzīmi Patīk.

    Šajā Instagram lapā varat izdzēst savu kontu. Lai to izdarītu, jums būs jāpiesakās. Jums tiks vaicāts, kāpēc vēlaties dzēst savu kontu, lai izstrādātāji varētu uzlabot pakalpojumu ar jūsu atsauksmēm. Lai izdzēstu kontu, jums jāatbild uz šo jautājumu. Pēc tam jūs varat nospiest vai noklikšķināt uz Dzēst manu kontu neatgriezeniski.

    Ja vēlaties atsākt Instagram lietošanu vēlāk, jūs nevarat izveidot kontu ar tādu pašu lietotājvārdu kā iepriekš, un veco kontu nevar atkārtoti aktivizēt.