Deaktivizējiet vai izdzēsiet savu Facebook kontu

Vai esat pilnībā pabeidzis darbu ar Facebook? Tad jūs varat izdzēst Facebook vai deaktivizēt savu kontu. Mēs jums parādīsim, kā to izdarīt šeit.

Deaktivizējiet savu Facebook kontu

Ja deaktivizēsiet savu Facebook kontu, tas tiks pārtraukts, tā sakot: jūsu profils tiks noņemts no vietnes, tāpat kā lielākā daļa lietu, kuras esat ievietojis Facebook (ziņojumi tomēr paliks), taču Facebook saglabās jūsu datus gadījumā jūs nolemjat atgriezties. Jūs vienmēr varat atkārtoti aktivizēt savu kontu, piesakoties Facebook.

Lai deaktivizētu savu kontu, piesakieties Facebook un dodieties uz Iestatījumi. Atlasiet Vispārīgi un ritiniet logā Vispārīgi konta iestatījumi līdz jums Pārvaldīt kontu redzēt. Izvēlieties rediģēt un pieskarieties opcijai Deaktivizē savu kontu.

Facebook mēģinās pārliecināt jūs palikt, parādot jūsu Facebook draugu fotoattēlus un vaicājot, kāpēc vēlaties deaktivizēt savu kontu. Kad esat pateicis Facebook, kāpēc vairs nevēlaties būt draugi, noklikšķiniet uz pogas Deaktivizēt un tad tālāk Deaktivizējiet tūlīt, un Facebook deaktivizēs jūsu kontu.

Dzēsiet savu Facebook kontu

Ja izdzēsīsit savu kontu, tas pilnībā izzudīs: vairs nevarēsit atkārtoti pieteikties, lai skatītu vai kopētu kaut ko, ko esat ievietojis Facebook, un, ja vēlaties vēlreiz izmantot Facebook, jums jāsāk no nulles.

Facebook iesaka pirms konta dzēšanas lejupielādēt vietnē publicēto datu kopiju. Kamēr esat pieteicies savā kontā, atveriet iestatījumu izvēlni Facebook, lapas augšējā kreisajā stūrī noklikšķinot uz zobrata ikonas. Pēc tam atlasiet Konta iestatījumi un meklējiet lapā Vispārīgi uz Lejupielādējiet savu Facebook datu kopiju un noklikšķiniet uz saites. Pēc tam jūs vadīsit visu savu Facebook datu arhīva lejupielādes procesu.

Uzņēmums nekavējoties nenoskaidro, kā izdzēst jūsu Facebook kontu, bet lai to izdarītu, piesakieties savā Facebook kontā un dodieties uz Facebook konta dzēšanas veidlapu. Tur jūs sākat konta pilnīgu dzēšanu.

Noklikšķiniet uz veidlapas Noņemt kontu un apstipriniet savu paroli. Noklikšķiniet pēdējo reizi Noņemt kontu, šoreiz poga ar izsaukuma zīmi priekšā. Tagad jūsu konts ir izslēgts no Facebook, un neviens vairs nevar apmeklēt jūsu profilu.

Piezīme: Kad jūsu Facebook konts vairs nebūs pieejams, jums būs trīsdesmit dienas, lai mainītu savas domas. Pēc tam tā patiešām vairs nav, tāpēc savu kontu vajadzētu izdzēst tikai tad, ja esat pilnīgi pārliecināts, ka vairs neizmantosiet Facebook.

Konts ir bloķēts

Var gadīties arī, ka jūsu Facebook konts ir bloķēts. Tas parasti notiek, ja jūs nerīkojaties saskaņā ar sociālo mediju vietnes noteikumiem. Jūsu Facebook konta bloķēšana parasti nav īslaicīga, citiem vārdiem sakot, ja jūs neko nedarīsit, jūsu konts paliks bloķēts un laika gaitā tiks izdzēsts. . Ko tu vari izdarīt? Mēs to sīki izskaidrojam šajā rakstā.

Cambridge Analytica

Pēc Cambridge Analytica skandāla pirms diviem gadiem vairāki cilvēki ir nolēmuši izdzēst savu Facebook kontu. Kas notika?

Facebook nokļuva virsrakstos pēc tam, kad atklājās, ka miljoniem ASV lietotāju personiskā informācija ir ļaunprātīgi izmantota politiskas kampaņas rīkošanai. Facebook ļāva apkopot informāciju no aptuveni 50 miljoniem lietotāju pētniecības vajadzībām ar nosacījumu, ka dati pēc tam tiks dzēsti. Tas nenotika.

Datus ieguva pētnieki Kristofers Vailijs un Kembridžas universitātes akadēmiķis, izmantojot lietotni ar nosaukumu thisisyourdigitallife, kurā jūs varat pieteikties ar savu Facebook kontu. Pētnieki ieguva datus ne tikai no simtiem tūkstošu lietotnes lietotāju, bet arī no lietotāju draugiem.

Tā vietā, lai izdzēstu iegūtos datus, Kembridžas Universitātes akadēmiķis tos pārdeva Cambridge Analytica - datu analīzes aģentūrai, kas cita starpā strādāja pie Donalda Trampa un Brexit kampaņām. Trauksmes cēlējs Kristofers Vilijs sacīja, ka dati tika izmantoti, lai izveidotu modeļus, kas "spēlēja uz iekšējiem dēmoniem" personām, kuru uzņēmumam bija dati.

Dokumenti liecina, ka Facebook jau 2015. gada beigās zināja, ka dati ir Cambridge Analytica rokās. Tomēr sociālā platforma pēc tam nav brīdinājusi lietotājus vai mēģinājusi datus atgūt. Kad The Guardian un The New York Times ziņoja, ka viņi publicē rakstu par Facebook datu pārkāpumu, Facebook mēģināja apsteigt skandālu, publicējot pats savu rakstu, kurā teikts, ka Cambridge Analytica tāpēc ir aizliegts sociālajā platformā. neizdzēš iegūtos datus. Nav skaidrs, vai dati kopš tā laika ir izdzēsti.

Īsāk sakot: izdzēst vai deaktivizēt savu Facebook kontu?

Īsumā apkopots:

Vēlaties savu Facebook kontu deaktivizēt?

  • Pieslēgties
  • Iet uz Iestatījumi
  • Atlasiet Jūsu Facebook dati
  • Ritiniet uz leju logā
  • Atlasiet Skats Bite Deaktivizējiet un izdzēsiet
  • Izvēlieties rediģēt
  • Izvēlieties opciju Deaktivizēt kontu
  • Apstipriniet ar Turpiniet deaktivizēt kontu

Vēlaties savu Facebook kontu noņemt?

  • Pieslēgties
  • Iet uz //www.facebook.com/help/delete_account
  • Tad izvēlieties Noņemt kontu

Copyright lv.projectwriteasmile.com 2021