Tādā veidā jūs varat lejupielādēt un izdzēst visus Google datus

Google par mums zina ļoti daudz. Šos datus Google izmanto, lai piedāvātu personalizētu lietotāja pieredzi, bet arī, lai varētu, piemēram, konkrētāk reklamēties. Šeit mēs parādīsim, kā apskatīt, lejupielādēt un dzēst savāktos Google datus.

Lejupielādējiet savus Google datus

Lai lejupielādētu datus, ko Google ir savācis par jums, izmantojot savus produktus un pakalpojumus, jums jāatrodas šajā tīmekļa lapā. Piesakieties ar savu Google kontu un izvēlieties, kurus Google produktus vēlaties arhivēt. Noklikšķinot uz lejupvērstās bultiņas, varat atlasīt detalizētu informāciju un opcijas katram produktam. klikšķiniet uz Nākamais doties uz.

Tagad lejupielādei jāizvēlas faila tips. Lai nodrošinātu, ka fails nekļūst pārāk liels, varat sadalīt arhīvu. Pēc tam arhīvu var nosūtīt uz jūsu e-pasta adresi, izmantojot lejupielādes saiti, vai arī varat pievienot arhīvu mākoņpakalpojumiem Google disks, Dropbox vai Microsoft OneDrive.

Skatiet Google datus

Google seko jūsu rīcībai internetā un aktivitātēm. Tas notiek, piemēram, kad esat pieteicies lietotnē vai pakalpojumā, izmantojot Google kontu, gan darbvirsmā, gan viedtālrunī. Izsekoto datu piemēri ir meklējumi, videoklipi, kurus skatījāties vietnē YouTube, atrašanās vietu vēsture un tā tālāk.

Šo informāciju varat apskatīt lapā Manas darbības. Datus var filtrēt pēc datuma vai produkta, lai jūs varētu ātrāk meklēt datus.

Dzēst Google datus

Pēc Google domām, šos datus trešās personas nevar apskatīt, taču daži cilvēki dod priekšroku tos vienkārši izdzēst. To var izdarīt, noklikšķinot uz Mana aktivitāte lapā, lai pierakstītos ar savu Google kontu. Noklikšķiniet uz hamburgera izvēlnes un atlasiet Dzēst darbībupamatojoties uz. Noklikšķiniet uz nolaižamās izvēlnes un izvēlieties Pielāgots vai Neierobežots. klikšķiniet uz Priekšā un izvēlieties pašreizējo datumu. Tad visi dati tiks izdzēsti.

Ja jūs nevēlaties, lai Google vispār apkopo šādus datus, noklikšķiniet uz Mana aktivitāte lapu ar savu Google kontu un hamburgeru izvēlnē Darbības iespējas Atlasot. Šeit jūs varat izslēgt visu informāciju, kuru nevēlaties kopīgot ar Google. Uznirstošajā logā izvēlieties opciju Pārtraukt lai pilnībā atspējotu datu vākšanu.